logo
Gradient blå (8)

Raskt internett med fornøyd-garanti

Aasberg Alarm og Internett gir deg internett i øvre Hallingdal og Numedal. Pålitelig og stabilte internett for familier, hytter, fastboende og bedrifter. Vi er stolte av å kunne levere i områder der kostnadene med å grave ned fiberkabel blir for høye, og der andre leverandører ikke vil bygge ut.

Finner du noen andre leverandører som tør garantere at du blir fornøyd?

Vi tilbyr internett i følgende områder:

Fornøyd-garanti fra Aaasberg Alarm
 • Geilo
 • Ustaoset
 • Haugastøl
 • Kleivi
 • Hol
 • Holsåsen
 • Sudndalen
 • Myrland
 • Skurdalen
 • Dagali
 • Dagalifjell
 • Uvdal
 • Imingfjell
 • Tunhovd
 • Vik og Røyse på Ringerike

Slik virker det

Vi sender internett trådløst på liknende måte som 4G og 5G. Fra våre fibertilkoblinger sendes data trådløst til antenner som sender videre til deg. Det eneste som trengs er fri sikt mellom antennene.

Du får en diskret antenne vi monterer utvendig på huset, samt en ruter som gir deg wifi.

Hvorfor velge internett fra Aasberg Alarm?

Fri bruk - ingen begrensning

Det er ingen binding eller begrensning på datatrafikken, slik man får med ICE og mobilt bredbånd. Bruk internett så mye du vil, det er ingen kvoter å tenke på.

Lokal support

Alle våre ansatte er lokale og har god kunnskap om nærområdene. Som kunde får du hjelp når du trenger det, og vi har support hele uken.

100% fornøyd-garanti

Er du ikke fornøyd etter 4 uker vil vi refundere dine utlegg og hente utstyret. Ingen spørsmål!

Fordeler

 • Alltid fri bruk – ingen datakvoter

 • Rask tilkobling
 • Ingen bindingstid

 • Ingen graving – ingen egeninnsats

 • Lokal support – hele uken

 • 100% fornøyd-garanti

Du trenger trenger du ikke å gjøre noe selv. Våre montører kommer til deg og setter opp alt utstyret, og du er på nett umiddelbart.

Vi gir 100% fornøydhetsgaranti, det er ingen bindingstid og du får ubegrenset data. Vårt lokale support-team tilbyr service også i helger og kvelder.

Våre mest populære internettpakker:

Hvem er vi?

‍Aasberg Alarm og Internett er din lokale leverandør av internett, alarm, varmestyring, smarthus og annet teknisk utstyr. Selskapet er et offentlig godkjent vakt- og overvåkningsfirma med vektergodkjent personell.

Daglig leder, Christian Aasberg, startet selskapet som alarmselskap i 2010. Etterhvert har internett stått for en stadig større del av selskapets virsksomhet. Firmaet er lokalisert i Dagali, og har 5 lokale ansatte.

Aasberg Alarm er opptatt av at du som kunde skal få hjelp når du trenger det, og har 24 timers support 7 dager i uken. Vi vet at hytter oftest blir brukt i helger og ferier, og er det noe som ikke kan løses på telefon reiser vi ut så fort vi kan. Vi er en trygg leverandør du alltid kan forholde deg til, som leverer personlig service. Aasberg Alarm har vært Miljøfyrtårn siden 2016.

 

Kundene våre sier:

Vi har brukt Aasberg Alarm siden de startet opp, og servicen har alltid vært strålende. Vi har valgt internett og alarmsystem fra Aasberg Alarm, og dekning og kapasitet har vært utmerket. Dessuten stiller Aasberg Alarm alltid opp om vi har spørsmål eller om noe skal løses. Firmaet har også vært behjelpelig med andre tjenester, som for eksempel å skifte kokeplate eller oppvaskmaskin. Utmerket og kompetent service for hytteeiere på Dagalifjell.

– Mathilde Fasting, Dagalifjell

Jeg har vært kunde hos Aasberg Alarm AS, i flere år. Jeg er svært godt fornøyd med produktene – vakttjeneste og internettlevrandør, og med den profesjonelle oppfølgingen. Servicen har i alle år også vært upåklagelig.

– Bjørn Eidsvåg, Skurdalen

Da vi kjøpte vår hytte i Uvdal fikk vi anbefalt Aasberg Alarm AS fra våre venner her oppe. Vi har derfor hatt samarbeide med Aasberg Alarm AS siden 2015 og er meget godt fornøyd. Det ytes topp service, raske tilbakemeldinger, alltid velvillighet og hyggelig samarbeid. Vi føler oss svært godt ivaretatt, og trygge på at hytten blir passet på på en utmerket måte. Vi har i tillegg til alarm-tjeneste også brannvarslere og internett-abonnement. Vi kan anbefale Aasberg Alarm AS på det varmeste.

– Liv og Mike Steimler, Uvdal

Internett som er lett tilgjengelig og fungerer utmerket både for oss og for våre gjester. Fleksible løsninger, utrolig effektiv og hyggelig kundeservice!

– Marianne Forselv Moen, Serious Fun Raftingsenter

Det er viktig for meg å ha en internett forbindelse på Ustaoset jeg kan stole på. En internett forbindelse som alltid er tilgjengelig betyr at jeg kan ha «Hjemmekontor» i leiligheten på Ustaoset og dermed flere turer til fjells.

Etter å ha prøvd flere løsninger over noen tid har jeg satset på Aasberg Alarm sitt tilbud og er svært fornøyd. En av hovedforskjellene til andre tilbud er at jeg nå har full kapasitet også i Jul og Påske. Det var et problem tidligere.

Min erfaring med Aasberg Alarm er at internett forbindelsen er stabilt over tid, slik at jeg for eksempel kan styre de elektriske varmeovnene hjemmefra, uten å være redd for at nettet faller ut.

Helt i starten oppsto det et problem med forbindelsen, men en telefon og 5 minutter var alt som skulle til for at det var rettet opp. Ingen lang kø til kundeservice der i gården.

Jeg anbefaler med andre ord trådløst internett fra Aasberg Alarm.

– Paal Martens, Ustaoset

Vi er en meget fornøyd kunde av Aasberg Alarm. Da vi har firmahytte og mange brukere har vi nok et større behov for tidvis assistanse enn en normal hytteeier.

Maken til service og positivitet skal man lete lenge etter. Som sagt meget godt fornøyd.

– Terje Olai Norum, Personal Utvelgelse

Vi vil med dette gjerne få gi en positiv tilbakemelding og takke for utmerket service i påsken i år, hvor internettet til hytta vår på Haugastøl falt ut sent på ettermiddagen påskeaften; og man kunne ane en “liten krisestemning” hos de helt unge. En telefon til dere, skulle sjekke, og etter en time var alt i orden igjen! Super service!! Vi har opplevd “hyttenettet” som meget stabilt de ca 5 årene vi har vært kunde hos dere, og er veldig godt fornøyd. Takk for god service!

 – Svein Dolve

Vi har vært brukere av Aasberg Alarms internettjeneste siden vi overtok hytta i Hallandslie, Dagali, i 2015.

Med moderne hytte, bilvei helt fram, strøm og moderne vann- og kloakkløsninger ble det til at vi også ønsket å ta med resten av vårt moderne liv til hytta. Vi ønsket god TV løsning og mulighet til lesing av nettaviser og til å surfe på internett på samme måte som i byen. Det siste var ikke minst viktig for den yngre delen av familien.

Vi har nå godt fungerende nett-TV (synes det var greit å slippe å ha ”tallerken” utvendig på hytta). Når vi er på hytta koser vi oss med lokalavisa og Aftenposten på nett. Vi hadde litt tekniske problemer i starten. Det ble raskt ordnet av Aasberg Alarm. Fint å ha en lokal leverandør som  kjenner området og har fokus på kundeservice.

– Jon Storstein, Dagali

Få mer informasjon eller bestill nå!

Har du spørsmål?

Aasberg Internett