logo
Gradient blå (8)

Om oss

Få hjelp når du trenger det

Aasberg Alarm AS har base i Dagali, like ved Geilo og leverer trådløst internett, alarmtjenester og elektriske bommer. Selskapet ble stiftet som ENK i 2010, og ble senere konvertert til AS. Hovedfokus har etterhvert skiftet fra alarmtjeneste til leveranse av internett.

Vår styrke er lokalt eierskap, lokale ansatte med lokal kunnskap, gode produkter og god kundeservice, også i helgene. Mange benytter hyttene sine kun i helger og ferier, og skulle det dukke opp problemer som ikke kan løses på telefon skal du vite at vi reiser ut som fort det er praktisk mulig. Vi ønsker å være den trygge leverandøren du alltid kan forholde deg til, som leverer deg personlig service.

Alle våre kunder får 100% fornøyd-garanti på alle produkter, ingen bindingstid og ubegrenset data.

Internett

Raskt og stabilt internett

Alarm

Installering av alarmsystemer

Elektriske Bommer

Elektriske Bommer

Vi leverer trådløse alarmsystemer og raskt internett der kostnadene for internett blir for høye.

Våre ansatte

Christian Aasberg

Eier og daglig leder

Christian har fagbrev som elektromontør og jobbet 14 år som elektriker i Uvdal og Geilo-området før han i 2010 startet Aasberg Alarm. Han er utdannet vekter og godkjent for å drive vakttjenester. Christian bor i Dagali med sin kone og to barn. Han kjenner både regionen og lokale håndverkere svært godt. Han er en ivrig konkurranseskytter, er meget interessert i data og elsker å teste ny teknologi.

Kamil Bartoszewicz

Montør

Kamil jobber som montør i Aasberg Alarm og er den som reiser mest rundt for å montere nye anlegg. Han er veldig godt likt blant våre kunder, og vi får stadig hyggelige tilbakemeldinger på arbeidet hans. Kamil er opprinnelig fra Polen, men har bodd i Dagali siden 2013. De første årene jobbet han for Christian både i Dagali Fjellpark og i Aasberg Alarm, men etter at skisenteret ble solgt i 2017 har han vært fast ansatt i Aasberg Alarm. Han bor i Dagali med sin kone. Han er glad i å trene og elsker å se boksing på TV.

Marit Imingen

Kontormedarbeider

Marit begynte i en administrativ rolle hos oss i 2019, og har siden da opparbeidet seg et rykte blant våre kunder for å være blid, hjelpsom og humørfylt og ikke minst kunnskapsrik. Mange kjenner henne også fra tidligere, da hun jobbet på Joker Dagali og i Dagali Fjellpark. Hun er også den du oftest møter når du ringer til oss. Hun er født og oppvokst i Uvdal, der hun bor med sin familie, 2 katter og en hund På fritiden står hun gjerne over grytene på kjøkkenet, leser bøker, gamer med venner eller krøller seg sammen i sofaen og ser en god film.

Aasberg Internett